Instruktørerne i Hundested Linedance

Mona Leth og Inger Danø

Inger Danø 


Inger startede i Hundested som danser på øvet hold i 2011. Inger havde danset i en anden klub, siden 2005. Så rigtigt mange års dans.

Inger startede først som Linedance-instruktør i Ølsted, i 2017, (samtidigt med hun fortsat dansede i Hundested) og efter et par år der, kom hun til Hundested som instruktør... 


Inger har været på Instruktør-kursus hos Niels Poulsen 3, gange. K1, K2, K3. Der sættes altid fokus på udvikling og dygtiggørelse i al undervisning fra Ingers side.


Inger har været assistent når Mona har afholdt såvel Instruktøruddannelser som Læse-stepsheet-kurser.

Inger og Mona har de seneste år undervist sammen på ALLE hold i Hundested, så alle niveauer kan Inger altså undervise på.

Inger har være For-danser ved Skærbæk Linedanceevent mange år, samt er medinstruktør i Norge ved Linedance-arrangement m.m

Inger er 56 år, gift og har 4 børn og efterhånden en stor flok børnebørn. Hun er stukket af en "Gal strikkepind" og elsker film og serier på TV.

Inger er af hele klubben kendt for sit gode humør,  tålmodighed og store entusiasme omkring dans, klubben og alt hvad det medfører af arbejde, glæde og samvær.Mona Leth 

Mona har undervist i Linedance siden 2005. Hun startede med at danse i 2003. Mona startede med at undervise på Social- og Sundhedsskolen i Nykøbing F., og blev kort tid efter ansat af Firmasport i Nykøbing F., til at køre hold..

Efter6 år flyttede Mona til Hundested... Var først danser her et år på eksisterende hold, derefter hjælper til daværende instruktør, og siden 2011 har Mona haft egne hold.. Alle niveauer.

Mona er uddannet instruktør gennem 2 kurser hos Susanne Mose Nielsen og 3 kurser hos Niels Poulsen. Mona har siden 2020 selv kørt Instruktørkurser.

Mona underviser i Hundested på alle hold, sammen med Inger, og er også instruktør på Linedanceferier i udlandet, Gran Canaria, Mallorca, England og Berlin, Norge, Sverige og Færøerne, samt har afholdt Instruktørkursus på Grønland.

Mona er med i bestyrelsen i G.D.V. Hundested, og er engageret i rigtigt meget af de aktiviteter der foregår i denne aktive forening.

Mona er gift med Klaus, bor i Hundested, og bruger sin sparsomme fritid på sine tre voksne børn, sine 5 børnebørn og fremfor alt sine strikkepinde... En god film eller serie medens hun strikker er også en fast ingrediens .

Smittende humør, livsglad, rummelig, iderig og sprudlende.... er ord der kendetegner Mona, men også omsorgsfuld, loyal og omtænksom...