HUSK ALTID: At kigge i mappen om der er nogle arrangementer du vil tilmelde

HUSK: Mange arrangementer finder du på Facebook.

HUSK: www.dansklinedance.dk  har en liste over næsten alle danse-arrangementer i landet.

 

 

6. maj: Skærbæk-gadedansetræning i Poppelhuset. 13-17. Jer der ikke skal til Skærbæk er også velkomne... 30 kroner... alle niveauer, vi går vægge.

3. maj: første Sommerdans: Det har en side for sig selv med datoer m.m.

10.-13. Maj. Vi er en stor flok der tager til Skærbæk i Sønderjylland til 3 glade dansedage. Meld ind hvis du skal med til næste år, gå sammen 4-5 stykker og bestil hytter. Vi hjælper gerne med hvordan man bestiller en hytte. Mona har en hytte i sit navn, og Bente har en hytte. I andre bestiller også i eget navn. Hvis I ikke kan fylde en hytte helt, så bestil den alligevel.. der kommer altid flere til der vil have overnatning.

9. juni: Vi er en flok der tager til Linedancefest i Allerød. 245 kroner sættes ind på Monas konto senest den 10. maj, så laver hun fælles tilmelding. vi finder ud af samkørsel. Konto:  2580 0751686374

16. juni: MARATON-DANSE-DAG. 9-21. 75 kroner. Denne dag skal i bare ikke gå glip af.

Søndag den 9. September: Linedanceopvisning på Plænen i Tivoli. I år skal dem der vil med komme i Poppelhuset 3 gange inden opvisningen på Plænen, hvor vi træner danse og får lavet en flot opvisning. Påklædning til opvisning: sorte bukser, blå tennis-klubtrøje med plasticlogoet, samt et hvidt tørklæde som Mona ordner syning af. Datoer for træning: 22. august klokken 19, 29. august klokken 19 samt 2. september klokken 17. Hvis du vil være med til vores forhåbenlig superfine opvisning på Plænens store scene er det vigtigt at du kan komme hver gang. Niveau: fortrinvis improver, men vi finder på noget så mindre øvede også kan være med på en del af opvisningen ved behov. Glæder mig til at lave en flot opvisning sammen med Jer. Giv besked så snart I ved om I kan komme og være med, så jeg ved hvor mange jeg skal melde til. Organisering af træningen og programmet: Mona.

 

VED ALLE VORES ARRANGEMENTER SKAL DRIKKEVARER KØBES I HUSET.

MAN MÅ IKKE SELV MEDBRINGE DRIKKEVARE