Torsdag den 11. juni holder vi et lille ekstraordinært bestyrelsesmøde (for da ved vi jo hvad Mette F. siger om fase 3), og efter det melder vi så hurtigt ud som vi kan i forhold til OM og HVORDAN vi afholder årets maratondans..

 

Lørdag den 27. juni 2020. Klokken 09-00 til 21.00

Traditionen tro holder vi igen i 2020 MARATONDANS.

12 timer med Linedance.... kun afbrudt af spise- og kaffepause.

Vi starter klokken 9.00 i Poppelhuset.

Pris 75 kroner. Du får et armbånd så du kan komme og så hele dagen som du vil.

Ingen tilmelding, Bare kom - vi satser på der bliver plads til alle... du betaler ved indgangen.

Egne drikkevarer må ikke medbringes - vi sælger vand, kaffe, the, øl, vin og hvad du ellers får brug for, til rimelige priser.

Mad: Vi sælger kage til kaffen.. men vi sætter også gang i grillen ved frokosttid, og ved aftensmadstid.. og griller... nøjagtigt hvad det bliver planlægger vi når vi kommer nærmere.. Du må også gerne tage eget mad med, eller køre ned i byen (tager 2 minutter) og købe mad på en af byens mange resaturanter og cafeer, pølsevogne og pizzarier... Der kan dog ikke tilbydes køleskabsplads til din madpakke .... 

Workshop... vi får besøg af den dygtige og dejlige RANDI GISLINGE fra Footloose Linedancers i Herning. Hun giver flere workshop fordelt over dagen. Der vil være noget for alle niveauer.

Vægge: Det går vi... på det meste... ikke på de alt for svære danse... dem tænker vi at I allerede kan, jer som danser på højere niveau.

Danseliste: Den ligger klar nogle uger før, hvor den bliver lagt ud på Facebook. Der vil også være danselister på dagen I får når I køber billet.

Niveau på danselisten: Vi kører med vores velkendte koncept: 3 nemme danse, 3 midtimellemdanse, 2 svære danse... og sådan gør vi hele dagen.

HVIS DU DANSER ALLE DANSE: Vi har de senere år udlovet gratis armbånd til næste år til dem som har været på gulvet til hver eneste dans. I 2019 var der 7 dansere som udførte denne maraton-udfordring.. De kommer selvfølgelig gratis ind..... I år er der en anden ide til dem som danser alle danse... man skal jo forny sig..

TOMBOLA: Vi har besluttet at fylde dagen med lodtrækninger...vi har fået sponsoreret et utal af sjove, gode, fede, mærkelige og dejlige ting til en tombola.... så prøv lykken dagen igennem...Du kan vinde mange ting man simpelthen ikke kan leve uden.

VI HÅBER AT SE RIGTIGT MANGE IGEN I ÅR...  velkommen ønsker Inger, Bente og Mona