COVID 19 forholdsregler

 

G.D.V. Hundested tager det yderst seriøst at overholde retningslinjer og regler for at undgå at Covid 19 kan spredes blandt de mennesker som bruger Poppelhuset hver uge til dans m.m.

Der er tænkt tanker i forhold til hele tiden at overholder regler og passe på os selv og hinanden når vi afholder diverse arrangementer nu under genåbningen af Danmark.

Vi bruger ekstra meget tid og ressourcer på rengøring. Der er håndsprit tilgængeligt flere steder i huset, og i pauser mellem hold går instruktøren en runde med sprit-aftørring til dørhåndtag osv.

Vi beder også alle brugere af huset om at være yderst nøje og hensynsfuld mod sig selv og hinanden, lad os holde afstand, og hele tiden tænke os om i forhold til at undgå smittespredning.

COVID 19 PAS /CORONAPAS: Fra den 21. maj er det ifølge regeringens retningslinjer ikke lovpligtigt nødvendigt at KONTROLLERE coronapas (Vaccination og/eller negativ test). Alle som kommer til dans skal dog stadig have gyldigt Coronapas, men der er mulighed for kun at tage stikprøver nu og da... så det skal ikke fremvises hver gang, og det er fordi dette regnes under indendørs idræt.

VI UDGÅR JO SELVFØLGELIG FRA AT ALLE SOM KOMMER I HUSET TIL DANS ER DÆKKET MED ET GYLDIGT CORONAPAS.

Vi forventer at sæsonenen 2021/2022 starter som sædvanlig i starten af september, mandag den 6 september, , med eventuelle forholdsregler som coronapas, eller andre regler, som du kan læse nærmere om her inden sæsonstart.

Covid 19 instruktioner a4