COVID 19 forholdsregler

AL UNDERVISNING OG ARRANGEMENTER AFLYST resten af 2020.

Vi starter op igen (forhåbentlig) mandag den 4. januar med alle vore hold.

HOLD ØJE MED HJEMMESIDEN HER FOR INFORMATION NÅR VI NÆRMER OS NYTÅR.

Bestyrelsen i G.D.V. Hundested har nu desværre måtte træffe følgende beslutning grundet de gældende restriktioner i forhold til Covid19:
G.D.V. Hundested aflyser AL UNDERVISNNG OG DANS resten af 2020.
Både voksenhold og børnehold.
 
Vi er kede af det - vi savner Jer og ved i alle også savner samvær og dans - men dette er den beslutning bestyrelsen tager -  Vi skal jo passe på os selv, på hinanden og på hele samfundet... Så vi klarer os uden dans resten af dette år.
Alt efter hvorledes verden ser ud til januar med restriktioner osv. tager bestyrelsen nye beslutninger der.
 
 
PS: Mona påtænker måske at fortsætte med "Dans med Mona hjemme i stuen" - så hold øje med den side inde på Facebook hvis du vil danse lidt Linedance alligevel nu og da hjemme i din egen stue.. er du ikke medlem kan du bare ansøge, så bliver det godkendt så hurtigt jeg ser det -
Mona Leth
 
 
 

 

G.D.V. Hundested tager det yderst seriøst at overholde retningslinjer og regler for at undgå at Covid 19 kan spredes blandt de mennesker som bruger Poppelhuset hver uge til dans m.m.

Der skal være 20 minutter mellem alle hold som minimum, så det ene hold kan nå at gå hjem, og næste hold kan komme, uden at vi alle mødes i døråbningen, så I vil opleve at nogle af holdene er blevet "frataget" 10 minutter, men vi regner med at alle har forståelse for dette.

Se de nye tider under LINEDANCE, da det er de hold som rammes af dette.

Yderligere detaljerede instruktionerer er samlet her nedenunder. Dette dokument vil vi bede alle have læst igennem inden vi starter op.

Dokumentet vil også hænge i Poppelhuset flere steder og vil gennemgås de første gange på alle hold.

Covid 19 instruktioner a4