COVID 19 forholdsregler

AL UNDERVISNING OG ARRANGEMENTER AFLYST FREM TIL OG MED DEN 28. FEBRUAR 2021 I HENHOLD TIL REGERINGENS RESTRIKTIONER....

VI MELDER UD SÅ SNART VI VED MERE OM HVAD OG HVORDAN VI KAN KOMME I GANG MED AT DANSE.... .

HOLD ØJE MED HJEMMESIDEN HER FOR INFORMATION NÅR VI NÆRMER OS DEN INDTIL VIDERE GÆLDENDE DATO FOR DISSE RESTRIKTIONER.

Bestyrelsen holder øje med udviklingen hele tiden og info fra myndighederne... så vi melder ud så snart vi ved noget om hvad vi må og kan.

PS: Mona fortsætter med "Dans med Mona hjemme i stuen" - så hold øje med den side inde på Facebook hvis du vil danse lidt Linedance alligevel nu og da hjemme i din egen stue.. er du ikke medlem kan du bare ansøge, så bliver det godkendt så hurtigt jeg ser det - du kan også søge på Youtube på "Linedance Mona Leth" så kommer der masser af videoer hvor Mona udlærer danse.
Mona Leth
 
 
 

 

OBS: Dette gælder ikke P.T. men vi lader det stå da vi håber det kan komme til at gælde igen:

G.D.V. Hundested tager det yderst seriøst at overholde retningslinjer og regler for at undgå at Covid 19 kan spredes blandt de mennesker som bruger Poppelhuset hver uge til dans m.m.

Der skal være 20 minutter mellem alle hold som minimum, så det ene hold kan nå at gå hjem, og næste hold kan komme, uden at vi alle mødes i døråbningen, så I vil opleve at nogle af holdene er blevet "frataget" 10 minutter, men vi regner med at alle har forståelse for dette.

Se de nye tider under LINEDANCE, da det er de hold som rammes af dette.

Yderligere detaljerede instruktionerer er samlet her nedenunder. Dette dokument vil vi bede alle have læst igennem inden vi starter op.

Dokumentet vil også hænge i Poppelhuset flere steder og vil gennemgås de første gange på alle hold.

Covid 19 instruktioner a4