ALLE ARRANGEMENTER ER FOR SÅVEL KLUBBENS EGNE DANSERE SOM DANSERE UDEFRA:

 

lETØVET/ØVET DANSEAFTEN: Den 20. oktober holder vi danseaften for dem som danser highimprover/intermediate-danse. Vi går ikke en væg, men hjælpes ad med at huske dansen i fælleskab. Vi mødes 17.30, danser en halv times tid, spiser vores medbragte mad, og DEREFTER DANSER VI TIL CIRKA 22.30. Entre: 30 kroner. Drikkevarer skal købes hos os, vi sælger også kage... guf og godt tager i selv med.

BEGYNDER/LETØVET DANSEAFTEN: Fredag den 10. November holder vi danseaften for dem som danser beginner og improver-danse. Vi går mindst en væg på alle danse, og tager det stille og roligt. Vi mødes 17.30, danser en lille time, og spiser derefter vores medbragte mad. Så danser vi til cirka 22.30. Drikkevarer skal købes hos os, vi sælger også kage, guf og godt tager i selv med. Entre. 30 kroner.

JULEDANS MED FÆLLES GODTEBORD: Onsdag den 27. december holder vi vores årlige juledans. Vi danser fra 13-17. Entre 30 kroner. Vi tager guf med til et fællesbord. Alle niveauer... der gås vægge på de fleste danse... 

BEGYNDER/LETØVET DANSEAFTEN: Fredag den 9. februar 2018 holder vi danseaften for dem som danser beginner og improver-danse. Vi går mindst en væg på alle danse, og tager det stille og roligt. Vi mødes 17.30, danser en lille time, og spiser derefter vores medbragte mad. Så danser vi til cirka 22.30. Drikkevarer skal købes hos os, vi sælger også kage, guf og godt tager i selv med. Entre. 30 kroner.

 

lETØVET/ØVET DANSEAFTEN: Den 23. februar 2018 holder vi danseaften for dem som danser highimprover/intermediate-danse. Vi går ikke en væg, men hjælpes ad med at huske dansen i fælleskab. Vi mødes 17.30, danser en halv times tid, spiser vores medbragte mad, og DEREFTER DANSER VI TIL CIRKA 22.30. Entre: 30 kroner. Drikkevarer skal købes hos os, vi sælger også kage... guf og godt tager i selv med.