Vi har selv sommerdans hver torsdag i uge 18, 19, 20, 21, 23 og 24.

Vi åbner halv seks, hvor du kan spise din medbragte mad, og starter dansen klokken seks. 30 kroner. Drikkevarer skal købes hos os. Blandet niveauer... håber at se rigtigt mange af jer.

 

Derudover tager vi til fælles sommerdanse rundt om, vi skriver løbende her hvor, så du kan hænge med hvis du har lyst.

Fællesture sommerdanse:
 
Mandag den 13. maj kører vi til sommerdans i Allerød. 18.30-21.30. 30 kroner... tag kontanter med - og drikkevarer.... Der plejer også at være dejligt blandet af alle niveauer, og de plejer vist også at have splitfloor, så selv om du er ret ny, så prøv at hænge med.. jeg kører fra Hundested halv seks, og kan have 4 med i bilen.
FÆLLESTUR TIL BAKKEN: Mandag den 1. juli tager vi til Bakken og danser Linedance i Ølgod. sæt allerede nu kryds i kalenderen. Vi mødes foran Ølgod 16.30. Så har vi to timer til at finde et godt sted at spise, sludre lidt, før dansen starter i Ølgod klokken 18.30. Det varer til 22. Når vi nærmer os så kan vi skrive sammen herinde om hvem som kører med hvem osv... jeg er på job, og kører derfor direkte fra Hillerød til Bakken, så dem som skal køre med mig må tage toget til Hillerød, og være der cirka halv fire... glæder mig