Instruktøruddannelse - kursus - Linedance

Weekenden den 7. - 9. februar 2020udbyder G.D.V. Hundested "Instruktøruddannelse - Linedance". (Modul 1) (5 pladser tilbage)

 

I 2020 udbydes modul 2 i weekenden 7. og 8. Marts.

 

Vi har besluttet at kalde tilbuddet UDDANNELSE i stedet for KURSUS, da der er andre udbydere som bruger udtrykke KURSUS, og dette gør det lettere at skelne mellem de forskellige tilbud.

- også fordi du efter endt deltagelse faktiskt har selve grund-uddannelsen og de medfølgende kompetencer til at undervise i Linedance.

Dette er for helt nye, eller blivende instruktører, eller instruktører der har undervist en del, men vil have (gen)opfrisket teori og teknikker.

Undervisere: Mona Leth her fra vores egen forening, samt Bjarne Frederiksen (Den gale Cowboy) fra All Of Dance i Frederiksværk.

Instruktøruddannelse – Linedance

Modul 1

 

 

”Poppelhuset” Stadionvej 40

3390 Hundested

Arrangør: G.D.V. Hundested

Folkedans/linedance-forening

 

 

GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØR-UDDANNELSE FOR NUVÆRENDE OG KOMMENDE LINEDANCE-INSTUKTØRER.

Modul 1: For nye eller næsten nye instruktører.

(Et ”Modul 2” kan være hensigtsmæssigt at tage et års tid efter ”Modul 1” såfremt lyst og behov findes. Vi vil evt. udbyde et ”Modul 2” i starten at 2020 samt evt. yderligere et Modul 1 efteråret 2019)

 

Undervisere:

Mona Leth: Mangeårig underviser på voksenuddannelser (SOSU) samt Linedance-instruktør gennem 15 år. Underviser i cuing/stepsheet/didaktik og pædagogik. (instruktør i G.D.V. Hundested)

Bjarne Frederiksen (Den Gale Cowboy): Uddannet Pædagog og Linedance-instruktør gennem 15 år. Underviser i vejrtrækning/cuing/teknik m.m. (Instruktør i All Of Dance Frederiksværk)

 

 

Indhold: En meget stor blanding af undervisning, øvelser, træning såvel praktisk som teoretisk. Du får et kursushæfte, som vi bruger under kurset, og som du derefter kan tage med hjem og bruge som opslagsbog.

Du vil få feed-back fra undervisere ved øvelser m.m. Mulighed for individuel rådgivning findes også ved behov.

 

Vi glæder os utroligt meget til at give Jer en lærerig, aktiv, interessant samt hyggelig og morsom weekend… venlig hilsen Mona og Bjarne.

 

 

 

Sted: Poppelhuset i Hundested. Se www.hundestedfolkedanslinedance.dk

 

Overnatning: Kro i Hundested eller vandrehjem i Frederiksværk eller hos venner/bekendte alt efter ønske. Vi er behjælpelige med bookning (du betaler selv overnatning), samt kører dig til og fra kursusstedet til overnatnings-stedet ved behov.

 

Transport: Der kører tog fra København via Hillerød til Hundested. Vi henter gerne på stationen. Er du fra Jylland kan du med fordel tage færgerne Århus/Odden og Rørvig/Hundested. Er også muligt med bus.

 

Forplejning: Mad, kaffe, the, drikkevarer til maden, frugt og kage indgår i prisen for kurset. Drikkevarer ud over dette kan købes i Poppelhuset til gode priser.

 

Kære kommende kursusdeltagere:

Dette er en grundlæggende instruktøruddannelse, for dig som allerede er instruktør, eller dig som gerne vil være det, og som har lyst til at få en masse gode input, viden, teknikker, metoder og gode råd med henblik på at have et herligt Linedance-hold.

 

Teknik, viden og gode metoder er vigtigt, men endnu vigtigere er det at huske at det er en fritids-fornøjelse for alle dine dansere, og derfor er det sociale aspekt ved det hele også noget vi vægter højt og dette har også god plads i emnerne for kurset.

 

Vi mener det er meget vigtigt at huske at alle Linedance-instruktører har deres egen stil, og dette har vi stor respekt for: Vi vil ikke lave så meget om på din stil, men give dig redskaber til at gøre netop ”din stil” til den bedste udgave af netop dig som Linedance-instruktør. For dig som ikke tidligere har undervist: Vi vil hjælpe dig at finde ”din” stil...

Dette er en uddannelse som giver dig kompetence til at være Linedance-instruktør, og du får et uddannelses-bevis for gennemgået uddannelse. - Og så skal du hjem og øve dig… og eventuelt tage på et modul 2 en anden god gang hos os.

 

PRIS: 1850 kroner pr deltager

(dette er UDEN overnatning, ring eller skriv med henblik på at få hjælp at arrangere overnatning)

Betaling og tilmelding skal ske senest 1. marts 2019

 

Ring eller skriv til mig, ved tilmelding, betaling og/eller fordi du har yderligere spørgsmål:

Mona Leth

Engsvinget 3, 3390 Hundested

TLF: 28402416

Mail: mo.irle@hotmail.com

 

Program:

(såfremt du mener at du vil undvære fredagen, så skriv til Mona,  så aftaler vi dette og evt. nedslag i pris)

 

Fredag 18.00 - 22.30

Velkomst og aftensmad.

Præsentation af indhold.

Tips og Trick til opstart af hold.

At læse ”step-sheet”

At finde musik

At vælge danse

 

Lørdag 09.00 - 22.30

Morgenmad

Intro til udlærings-metoder (Pædagogik og læringsstile)

At have takt/rytme i sin cuing.

”Min metode - hvad er det?”

«træk vejret ordentligt»

Cue-træning

Uddeling af øve-opgaver

Frokost og fælles gåtur

Undervisning: de 4 faser

At være en god instruktør!

Undervisning på forskellige niveauer

Aftensmad og hygge med «instruktør-snak»

Mikrofon – hvordan gør jeg?

Deltagerne kommer på banen - øvelse.

Fælles hygge og dans med cuing-input.

 

 

Søndag 09-14

Morgenmad.

Love og regler jeg skal vide lidt om!

Deltagerne kommer på banen - øvelse.

Tilfredse dansere - hvordan får vi det?

Frokost

Opsummering – hvad har vi lært?

Feed-back – begge veje.