Linedancearrangementer i Poppelhuset 18/19

 

HUSK ALTID: At kigge i mappen om der er nogle arrangementer du vil tilmelde

HUSK: Mange arrangementer finder du på Facebook.

HUSK: www.dansklinedance.dk  har en liste over næsten alle danse-arrangementer i landet.

  

 

Den 8. februar holder vi danseaften med lidt sværere danse. Det bliver improver og intermediate danse. vi går en væg på en del, men ikke alle. vi starter 17.30 og danser lidt, derefter spiser vi medbragt mad og danser videre til klokken 22. Pris 30 kroner. Drikkevarer skal købes. Arrangementet er også åbent for dansere fra andre klubber.

Den 1. Marts 2019: Danseaften med nemme danse. Det bliver begynderdanse samt improver-danse. Vi viser en væg på det hele... vi starter 17.30 og danser lidt, derefter spiser vi medbragt mad og danser videre til klokken 22.Pris 30 kroner... HUSK drikkevarer skal købes .... arrangementet er også åbent for deltagelse af dansere fra andre klubber.

30. marts 2019: Fest i Ystad i Sverige... denne fest holdes i Skurup som er en halv times kørsel efter man er kommet over broen..... lad os tale om det, jeg har for-booket 10 billetter.

13. April: Linedancefest i Poppelhuset for alle dansere i G.D.V. Hundested... nærmere info kommer i vinterens løb, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.... alle niveauer....

Sommerdans i Hundested: Torsdage i ugerne 18, 19, 21, 23 og 24 holder vi sommerdans fra klokken 17.30 til 22. Pris pr. gang 30 kroner. Vi blander niveauerne og går en væg på det meste. Er åbent for alle. Der vil blive workshop de fleste gange også.

MARATONDANS 15. juni. Klokken 9-21 er der det årlige maratondans i Poppelhuset. Åbent for alle, egne såvel som andre dansere udefra. Pris 75 kroner. Drikkevarer skal købes i Poppelhuset. Vi griller ved middagstid og sender efter Pizza klokken 17. Derudover kan du tage eget mad med. Kage, kaffe og the sælges også. Vi danser efter konceptet: 3 nemme, 3 midt-imelle, 2 svære... vi går en væg på det meste.